Hledání

2011-01-03

Protexin Synbiiotic DC - probiotika pro psa


Protexin Synbiiotic DC pomáhá  při a po antibiotické léčbě, po chirurgických zásazích na  trávícím traktu, v rekonvalescenci zlepšuje trávení a využití  živin z potravy. Protexin Synbiiotic DC je vhodné aplikovat u zvířat po přesunu do nových lokalit.

Protexin Synbiiotic DC obsahuje probiotika a prebiotika k rychlému obnovení střevní mikroflóry. Tento přípravek lze kontinuálně použít pro podporu správného zažívání a posílení přirozené obranyschopnosti organismu.

Více informací ohledně složení, dávkování, ceně atd naleznete zde:  Protexin Synbiiotic DC

Dalším velice účinným produktem je Humican

Humican 1000 mg je čistě přírodní vysoce účinný veterinární přípravek pro psy a kočky. Pomáhá při poruchách trávicího traktu, při rekonvalescenci zvířat po nemocech a po operacích. Podporuje imunitní systém a napomáhá detoxikaci organismu při otravách.

Účinnou látkou přípravku jsou huminové kyseliny, látky s velmi vysokou vazebnou kapacitou. Vážou na sebe mikrobiální a plísňové toxiny, virové částice, volné radikály a jiné pro organismus jedovaté sloučeniny (těžké kovy, amoniak, PCB, dioxiny, atd.), které následně vylučují trusem. Vykazují dobrou pufrační kapacitu, čímž stabilizují pH v trávícím traktu, mají pozitivní vliv na rozvoj žádoucí střevní mikroflóry a na tvorbu zdravého střevního epitelu. Na povrchu sliznice vytváří ochranný film a brání průniku infekce a toxinů do těla, mají protizánětlivé, antivirové, antibakteriální a antikancerogenní vlastnosti.

Do organismu s sebou přináší celou řadu minerálních látek (např. Ca, Zn, Mg, Cu, Se, Fe a ostatní v přírodě se vyskytující stopové prvky). Huminové kyseliny účinně napomáhají v profylaxi a terapii řady onemocnění jako jsou např. gastroenteritidy, průjmy či metabolické poruchy.  


Související články:

Průjem u koček - Nejčastější příčiny, rizika, léčba 


Žádné komentáře:

Okomentovat