Hledání

2012-05-24

Arden Grange - Granule nejen pro alergické psy a psy s citlivým zažíváním

Arden Grange - granule nejen pro alergické psy
Arden Grange je hypoalergenní krmivo vhodné nejen pro alergické psy a psy s citlivým zažíváním, ale je vhodné pro všechny psy jejich majitelé chtějí, aby byl jejich pes krmen kvalitní stravou. Již po 14ti dnech přijímání tohoto krmiva se jeho kvalita projeví na stavu kůže a srsti.

Granule Arden Grange jsou vyrobeny z kvalitních surovin potravinářské kvality.  Moderní technologie výroby zachovává většinu zdraví prospěšných látech obsažených v surovinách - vitamíny, minerály, stopové prvky.

Za zmínku stojí receptura Arden Grange Dog Ocean Fish and Potato, která je vhodná i pro ty nejcitlivější jedince. Obiloviny jsou zde nahrazeny speciálně upravenými bramborami. White Fish neboli mořská treska je mořská ryba, která je na samém konci řetězce alergizujících bílkovin hned vedle lososa a jehněčího masa. Je zde jediným zdrojem bílkovin.

Granule obsahují vyvážený poměr nenasycených mastných kyselin EPA & DHA z rybího tuku, které přizpívají ke zlepšení zánětlivých stavů kůže a zklidňují svědění. Mimo to mají rovněž pozitivní vliv na srdeční činnost a cévy.

Granule Arden Grange jsou obohaceny o kloubní výživu, která je důležitá obzvláště jako prevence pro štěňata a rychle rostoucí jedince velkých plemen, psí seniory s artrózou nebo psy v zátěži.

Všechny receptury Arden Grange vynikají svou chutností díky vysokému obsahu masové moučky, jsou vysoce stravitelné, neobsahují žádné vedlejší produkty, dochucovadla, barviva či soli.

Může být pes alergický na granule?

Nejčastější otázky a odpovědi týkající psa a alergie

1. Mému pejskovi byla diagnostikována potravní alergie, co mám dělat?

Pokud byla veterinárním lékařem diagnostikována potravní alergie, pak vám jistě řekl, na kterou složku potravy je váš pes alergický. Nejčastěji to bývá kuřecí bílkovina ale mohou to být také obilniny atd viz výše. Je důležité aby bylo vybráno správné hypoalegenní krmivo neboli alergické psy. Hypoalergenní granule obsahují pouze jednu bílkovinu, takže snadno vyloučíte ty, které budou vašemu pejskovi způsobovat alergickou reakci.

U alergických psů se často objevují záněty zvukovodů. Je dobré takovému pejskovi uši pravidelně čistit a předcházet tak ušním problémům.

2. Můj pes je alergický na kuřecí bílkovinu, už jsme změnili granule (Canine Caviar jehněčí), ale na zadních nohách má stále holá místa, která si obzváčtě večer líže a špatně se tudíž hojí. Co dělat?

Doporučuji aplikovat např. Douxo spray - má chladivé a zklidňující účinky a rychle se vstřebává do kůže. Nebo kterýkoli jiný přípravek na zklidnění postiženého místa.

3. Existují speciální šampony pro alergické psy?

Ano, doporučuji speciální šampon např. Douxo šampon....

Pokud si chcete přečíst celý článek klikněte zde.


Mohlo by vás také zajímat:


Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit? 
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Podle čeho vybrat nejlepší krmivo pro vašeho psa
Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy
Granule pro psy Marp
Krmivo pro labradorského či zlatého retrievra - Jak poznat kvalitní krmivo pro psy

 

Žádné komentáře:

Okomentovat