Hledání

2010-08-16

Aptus Apto-Flex - účinná pomoc i prevence z Finska

Aptus Apto-Flex je velice účinné chondroprotektivum zajišťující výživu a regeneraci chrupavek a vazů v kloubech. Kromě tradičních používaných pro podporu chrupavek a vazů (glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM), obsahuje navíc vysoce účinnou kyselinu hyaluronovou a kolagen.

Kromě toho že Aptus Apto-Flex dodává výživu, chrání a regeneruje chrupavky a vazy v kloubech, zlepšuje pohyblivost a působí jako prevence před vznikem arthritidy.

Aptus Apto-Flex je vetrináři doporučován pro psy po chirurgických ortopedických zákrocích, při dysplaziích kloubů, při osteoarthritidě, při bolestivosti pohybového systému.

Aptus Apto-Flex zároveň urychluje a usnadňuje hojení, snížuje bolestivost při pohybu, usnadňuje pohyblivost kloubů a má prokazatelný vliv na zpomalení progrese artrózy.

VÝHODOU této kloubní výživy pro psy je její tekutá forma - sirup, který je psy snadno přijímán. Aplikace je tak mnohem jednodušší než u tabletové formy.

Pro porovnání Vám mohu také doporučit Hyalutidin DC, což je také velice účinná kloubní výživa obsahující kyselinu hyaluronovou, tentokrát vázanou v komplexu s chondroitin sulfátem. Více informací o tomto produktu naleznete zde: Hyalutidin DC

Aptus Apto-Flex si můžete nyní zakoupit za akční cenu 478,- zde: Aptus Apto-Flex

Žádné komentáře:

Okomentovat