Hledání

2010-09-04

Calibra Junior - navíc 3KG ZDARMA + Calibra Denta Pure 5 kostiček ZDARMA!

Pokud si koupíte do konce září krmivo Calibra Junior dostanete navíc 3 kg balení granulí ZDARMA a ještě balení dentálních pochoutek Calibra Denta Pure, které nejenže chutnají, ale hlavně jejich žvýkání zabraňuje tvorbě zubního kamene a plaku a tedy pomáhá odstranit nežádoucí zápach z tlamy u psa.

Akce platí pouze do konce září!

Calibra Junior Large Breed

Calibra Junior Large Breed zajišťuje komplexní a vyváženou výživu štěňat psů velkých i obřích plemen a respektuje jejich požadavky na potřeby bílkovin. Usnadňuje správný vývoj kosterní soustavy a předchází potížím s kloubním aparátem. Přídavek chondroitinu a glukosaminu působí preventivně proti vzniku onemocnění pohybového aparátu v pozdějším věku.

Calibra Junior Small Breed

Calibra Junior Small Breed svým obsahem bílkovin a energie respektuje rychlejší a kratší fázi růstu než mají plemena střední a velká, a pomáhají správnému rozvoji trávicího traktu. Speciální velikost granulí, jejich tvar a struktura je přizpůsobena velikosti malých psů a usnadňuje příjem krmiva. Obsahuje vysokou hladinu bílkovin živočišného původu ze surovin nejvyšší kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat