Hledání

2010-08-28

Sanicell - Rakovina tlustého střeva a mléčné žlázy, močové kameny u psa a kočky

Užíváním Sanicellu lze podpořit ochranu zvláště u nás hojně rozšířené rakoviny tlustého střeva a mléčné žlázy. Sanicell je silným antioxidantem, čímž brání vzniku volných radikálů.


Sanicell je rovněž prokazatelným účinným prostředkem potlačujícím proces rozvinutí zánětů.

Mezi specifické účinky Sanicellu, patří jeho schopnost vyvazovat z prostředí organismu nadbytečné minerály. Tímto způsobem pomáhá zabránit tvorbě močových kamenů, a může výrazně ovlivnit i metabolismus železa a mědi. Tyto dva prvky nejsou vždy jen pozitivní a žádané (podporují vznik volných radikálů). Aby touto svou schopností nezpůsoboval ztráty nezbytných iontů vápníku a hořčíku, jsou tyto ionty součástí přípravku Sanicell.


Co je to Sanicell

Sanicell je patentovaná směs inositolu, Ca2+- Mg2+ a IP6 (inositolhexa­fosfátu), které se ve svém pozitivním účinku vzájemně doplňují.

Jak Sanicel pomáhá v boji s rakovinou

Sanicell se významně uplatňuje při procesu apoptózy (řízená smrt buňky) v rakovinné buňce. Rakovinná buňka je zvláštní tím, že nepřijímá signál apoptózy a Inocell patří mezi látky, které jsou schopny nádorové buňce tento apoptický signál „vnutit“. Tím se tato buňka sice nestane obyčejnou buňkou, zůstane nadále nežádoucí, ale už je možné ji donutit k zániku (apoptóze).
K dalšímu ničení rakovinných buněk slouží tzv. NK (natural killers) buňky, což jsou bílé krvinky, schopné takovou nechtěnou, ale smrtelnou buňku zabít. Také aktivita těchto „přirozených zabíječů“ se zvyšuje při podání Sanicell.

Více informací na - Sanicell pro psy a kočky 60 tbl


Související články:

Rakovina mléčných žláz u feny - Kastrace jako zdravotní prevence
Některá plemena psů mají vrozený sklon k nádorům, zjistili čeští vědci
Močové kameny u psa a kočky - Sanicell pomáhá zabránit vzniku močových kamenů
Onemocnění dolních cest močových u koček
Močové kameny u psů - Příznaky, léčba, prevence
Jak pečovat o psa s onemocněním ledvin
Jak pečovat o kočku s onemocněním ledvin
Krmivo pro psy s onemocněním jater, ledvin, srdce, močových cest, alergie, cukrovky

Žádné komentáře:

Okomentovat