Hledání

2011-10-08

Granule pro psy s citlivou kůží

Granule pro psy s citlivou kůží
Máte psa s citlivou kůží a hledáte pro něj kvalitní krmení? Vynikájící granule pro psy s citlivou kůží je značka FirstMate. Jestliže má Váš miláček citlivou kůži nebo trávící problémy, budete výsledky po použití FirstMate ohromeni. Pokud je nemá, potom zkuste a uvidíte markantní změnu lesku srsti a vitality.

Bylo zjištěno, že až 80 % potravy způsobující alergie pochází ze zdrojů bílkovin nebo ze zdrojů uhlohydrátů z hovězího masa a mlékárenských přísad.

 FirstMate Fisch and Potato je jedinečné krmení v tom, že má jediný zdroj bílkovin /ryby/ a jediný zdroj uhlohydrátů /brambory/.  Proto má FirstMate výhody jediného zdroje bílkovin a k tomu, PLUS, protizánětlivé vlastnosti správného poměru Omega 3 mastných kyselin.

Krmiva First Mate jsou prověřena i v podmínkách nejslavnějšího závodu psích spřežení Iditaroid. Setkat se s nimi můžete setkat nejenom v Kanadě a Americe, ale např. i v Japonsku, Taiwanu, Honkongu či Malaisii .

Výhody:
- Unikátní obalová technika,
- vysoký podíl živočišných proteinů v krmivu, který se v superpremiové řadě pohybuje od 73 do 87 %.
- mimořádně vysoká stravitelnost od 85 do 94%.  

Doporučeno veterináři:

Z naší praxe víme, že zdravotní stav mnohých psů krmených First Mate se natolik zlepšil, že se dalo upustit i od další veterinární léčby. Možná se vám to bude zdát jako pohádka, ale je nepochybné, že pomocí opravdu kvalitního krmiva se můžete dopracovat k radikálnímu zlepšení zdravotního stavu Vašeho psího miláčka.

Pro více informací o krmení FirstMate nebo pro nákup klikněte zde:
First Mate granule pro psy s citlivou kůží

VÍCE INFORMACÍ K TOMUTO PRODUKTU ZÍSKÁTE V NAŠEM E-SHOPU ZDE 


Krmivo Platinum - absolutní špička mezi krmivy

Vynikající a zcela jistě jedno z nejlepších je krmivo Platinum. Holistické krmivo Platinum bývá také často nazýváno alternativou barfování (krmení masem). Obsahují 70% masa. Díky jedinečné technologii výroby, která spočívá v tom, že čerstvé maso z kuřete, jehněte nebo černého vepře je zpracováváno při nižších teplotách než ostatní granulovaná krmiva, nedochází ke znehodnocení nutričních látek obsažených v surovinách. Navíc jsou zpracovávány ve vlastní šťávě bez přidání vody. Granule jsou proto šťavnaté a velice chutné.

Pro psy s citlivou kůží je doporučována receptura Platinum Lamb. Pokud je váš pejsek navíc alergický na obiloviny nebo kuřecí maso, pak je ideální volbou Platinum Iberico.


U těchto granulí výrobce nerozlišuje velká a malá plemena. Proč? Odpověď naleznete v článku:

Krmivo Platinum - Nejčastější otázky a odpovědi

V čem se krmivo Platinum liší od ostatních kvalitních krmiv?


Veterinární klinické diety pro alergické psy a psy s citlivou kůží:

Trovet VPD (zvěřina + brambor)
Trovet RRD (králík + rýže)
Trovet LRD (jehněčí + rýže)

Pokud má váš pes problémy s kůží, můžete účinky krmiva podpořit doplňky obshující kvalitními esenciálními oleji.

Dermoscent je speciální patentovaná řada pro péči o srst a kůži.  Všechny produkty Dermoscent odpovídají třem základním principům: jednoduchost použití, klinicky testovaná účinnost, vyrobeno 100% z přírodních surovin. Jedinečnost přípravků spočívá nejen ve 100% kvalitě všech surovin, ale také ve způsobu aplikace tzv. spot on (přímo na ůži mezi lopatky),  což zajišťuje, že se účinné esenciální oleje dostanou postupně na celou pokožku zvířete. Všechny přípravky Dermoscent byly testovány veterinárními dermatology.

Dermoscent Essential 6® spot on pro psy a kočky řeší případy kožních problémů jako je línání, matná, suchá, lámavá a mastná srst. Obsahuje 10 vemi účinných esenciálních olejů plus olej z konopného a neem semínka.

Dermoscent PYO spot on velmi účinně pomáhá při antibakteriální a protiplísňové léčbě a při kožních infekcích. Je vhodným doplňkem pro psy náchylné k pyodermii a malasseziové dermatitidě.

Dermoscent PYO ubrousky čistí, zklidňují a zvlhčují postižené plochy i ty s omezeným přístupem jako kožní záhyby a meziprstní prostory,ušní boltce. Antibakteriální, antiseptické, protiplísňové účinky.

Dermoscent ATOP sprej slouží ke zklidnění svědivých, podrážděných míst.

 Podrobné informace o způsobu použití, složení dávkování nalezene zde.


Základem péče o problémovou kůži a srst je samozřejmě kvalitní krmivo s vysokým obsahem masa nebo masové moučky. Pro alergické psy nejlépe bez obilovin. Vybírat můžete z doporučených speciálních veterinárních diet (alergie, dermatitida atd.) nebo hypoalergenních krmiv.


Mohlo by vás zajímat:

Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy 
Labradoři mívají artrózu, jorkšíři zubní kámen a šarpejové alergii...
Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit? 
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Podle čeho vybrat nejlepší krmivo pro vašeho psa
Krmivo Taste of the Wild - 5 zásadních otázek a odpovědí
Krmivo Firstmate - nejčastější otázky a odpovědi ke krmivu Firstmate

Žádné komentáře:

Okomentovat