Hledání

2010-10-18

Kloubní výživa pro koně - kyselina hyaluronová, MSM či chondroitin sulfát ze žraločích chrupavek?

Kloubní výživa pro koně. Pro porovnání jsem vybrala tři velice účinné přípravky různých značek.

1. Hyalutidin EC Aktiv - hlavní účinnou látkou je kyselina hyaluronová vázaná v komplexu s chondroitin sulfátem.

Kyselina hyaluronová je základním stavebním kámenem „mazivem“ kloubů

Je je důležitou součástí mnoha tkání: napíná kůži a pojivovou tkáň, udržuje pružnost chrupavky a promazává klouby. Kyselina hyaluronová je základní součástí synoviální (kloubní) tekutiny, “maziva” kloubů. Bez ní by klouby nemohly fungovat tak snadno, jak obvykle fungují. Navíc synoviální tekutina slouží jako poduška a jako zdroj živin pro buňky chrupavky, která se musí pravidelně obnovovat.

Výhody:

- Tekutá forma přípravku - snadná aplikace, dávkování
- Chutnost přípravku - zvířaty je přijímán bez problémů
- Maximální komfort v doplňování pouze v jediné denní dávce
- Výborná snášenlivost a šetrnost k sliznicím trávicího ústrojí, která podstatně méně zatěžuje organismus než prášek či tablety.

2. Alavis MSM kloubní výživa pro koně

Alavis MSM - ultra čistá podoba látky MSM v krystalické formě s protizánětlivým a protibolestivým účinkem; působí jako antioxidant, na zpevnění vazů a šlach, potlačuje svalové křeče.

Podávání Alavis™ MSM se osvědčilo při léčbě chronické myalgie (bolest svalů), artritis (zánět kloubů), epifyzitis (zánět kloubní hlavice), laminitis (zánět škáry kopytní), onemocnění střelky kopytní, lumbalgie (bolest bederní části páteře), pleuritis (zánět pohrudnice), matné srsti a prasklin kopytního pouzdra.

3. FARNAM Fluid Flex sol 946ml

Obsahuje unikátní rovnováhu glukosaminu HCl (z korýšů), chondroitin sulfátu (ze žraločích chrupavek) a silných antioxydantů.

Vybrala jsem pouze tři přípravky na podporu kloubního aparátu koně. Na trhu dnes ovšem naleznete kvalitních přípravků daleko více a možná jste zde nenalezli váš oblíbený. Pak klikněte zde - kloubní výživa pro koně a vybírejte ze široké nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat