Hledání

2010-11-26

Vánoční dárek pro psa - Vánoční balíček z těch nejlahodnějších pamlsků

Blíží se vánoce a my vybíráme dárky svým blízkým. Neměli by jste ovšem zapomenout na vašeho čtyřnohého společníka. Jako vánoční dárek pro psa můžete vybrat nový pelíšek, obojek, misku nebo obleček...ale asi mu to radost neudělá.

Pokud chcete o svátcích svému čtyřnohému kamarádovi dopřát, nadělte mu pod stromeček vánoční balíček pro psa. Váš pes bude spokojeně vrtět ocáskem, když mezi balíčky pod stromečkem vyčmuchá ten svůj balíček plný nějchutnějších pamlsků a dobrot.


Vybrat můžete nejen vánoční balíček pro štěňata, seniory, alergiky, ...ale také light, hypoalergenní, pro malá nebo velká plemena...

Vánoční balíčky pro psy a kočky

Přestože váš pes nebo kočka nevěří na Ježíška a nerozumí symbolice vánoc vánoční nadílku si jistě zaslouží.

Psí sušenka, žvýkací pochoutka nebo třeba 100% sušené rybí kousky jsou nepochybně lepší než cukroví, čokoláda, salám nebo cokoliv jiného z vánočního stolu. Navíc některé lidské dobrůtky vyvolávají u psů zdravotní obtíže. Nebezpečná je především čokoláda s vyšším podílem kakaa (obsahuje hodně theobrominu)a to hlavně pro malá plemena. Jiné dobroty mohou způsobit zažívací potíže.

Pokud chcete o svátcích zvířátkům dopřát, nadělte jim pod stromeček chutné a zdravé pamlsky.


Vánoční balíčky obsahují ty nejlepší a nejchutnější pamlsky pro psy a kočky a jsou zároveň šité na míru jejich konkrétním potřebám.

Žádné komentáře:

Okomentovat