Hledání

2010-11-15

Průjem u psa - Probican probiotická pasta



Průjem u dospělého psa nebo štěněte - Probican probiotická pasta

Probiotická pasta obohacená vitamíny pro zlepšení zdraví a odolnosti štěňat, koťat, psů a koček v kritických fázích vývoje a odchovu.

Pasta je výborná pro pejsky po léčbě antibiotiky nebo při průjmových onemocněních. Velké plus je také příjemná chuť, takže odpadají problémy s užíváním. Velice účinná.

Dalším velice účinným produktem je Humican

Humican 1000 mg je čistě přírodní vysoce účinný veterinární přípravek pro psy a kočky. Pomáhá při poruchách trávicího traktu, při rekonvalescenci zvířat po nemocech a po operacích. Podporuje imunitní systém a napomáhá detoxikaci organismu při otravách.

Účinnou látkou přípravku jsou huminové kyseliny, látky s velmi vysokou vazebnou kapacitou. Vážou na sebe mikrobiální a plísňové toxiny, virové částice, volné radikály a jiné pro organismus jedovaté sloučeniny (těžké kovy, amoniak, PCB, dioxiny, atd.), které následně vylučují trusem. Vykazují dobrou pufrační kapacitu, čímž stabilizují pH v trávícím traktu, mají pozitivní vliv na rozvoj žádoucí střevní mikroflóry a na tvorbu zdravého střevního epitelu. Na povrchu sliznice vytváří ochranný film a brání průniku infekce a toxinů do těla, mají protizánětlivé, antivirové, antibakteriální a antikancerogenní vlastnosti.

Do organismu s sebou přináší celou řadu minerálních látek (např. Ca, Zn, Mg, Cu, Se, Fe a ostatní v přírodě se vyskytující stopové prvky). Huminové kyseliny účinně napomáhají v profylaxi a terapii řady onemocnění jako jsou např. gastroenteritidy, průjmy či metabolické poruchy. 


Mohlo by vás zajímat:

Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?
Poruchy zažívání u psů - průjem, zvracení, zácpa, hubnutí, plynatost
Zvracení u psa - Jak poznat kdy je třeba vyhledat veterináře a kdy pomůže domácí léčba
Průjem u psa a kočky - Rady, tipy, informace
Pozor na průjem u štěňat
Průjem u koček - Nejčastější příčiny, rizika, léčba
V čem se krmivo Platinum liší od ostatních kvalitních krmiv?
Krmivo pro psy s onemocněním jater, ledvin, srdce, močových cest, alergie, cukrovky
 

Žádné komentáře:

Okomentovat