Hledání

2010-11-19

Hledáté kvalitní a vkusný škrabací strom, který se nebudete stydět umístit do obývacího pokoje?

Škrabadla nebo škrabací stromy patří mezi základní potřeby pro kočky žijící v domácnosti. Kočky, které žijí volně mají k dispozici stromy, na které šplhají a obrušují si tak své drápky. Škrábání je přirozenou potřebou pro všechny kočky a ty, které nemají k dispozici strom si pak doma hledají náhradu - kožené židle či křesla, nábytek nebo dveře. A stačí jediné, pořídit jim škrabadlo nebo rovnou škrabací strom.

Pokus si člověk pořídí kočku musí myslet na to, že kromě dvou misek - na vodu a na krmení a kvalitní granule potřebuje pro kočku pelíšek a škrabadlo. A nebo škrabací strom, kde je pelíšek a škrabadlo a ještě místo ke šplhání a další prostor ke hraní v jednom.

Máme dva asi půlroční kocourky. Už když jsme škrabací strom sestavovali hráli si se zavěšenou kuličkou, která visí z nižší plošiny. Mimochodem, toto místo je velmi oblíbené. Je měkké, je z něj dobrý výhled a nejsou tak na očích našim dětem, tudíž mají klid.

Kukaň bývá využita méně. Ale asi je to tím, že je ve výši naši 2 leté dcery, která je zde neustále ruší. A oni se zde očividně necítí být v bezpečí. A ani se jim nedivím. Večer bývá i kukaň obsazena.

Pro mne bylo velice důležité najít kvalitní škrabadlo nebo škrabací strom, který navíc bude vypadat a ladit s interiérem. Vzhledem k tomu, že mělo být umístěno v obývacím pokoji něco jako součást interiéru. Zalíbila se mi série Banana Leaf - přírodní materiál.

Skutečnost předčila obrázek na internetu. Vybrala jsem střední velikost. Banana Leaf V. Jsem spokojená já i kočky. A co teprve ty vyšší - , to musí být teprve paráda! Rozhodně doporučuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat