Hledání

2011-12-09

Alavis kloubní výživa pro psy


Alavis je kanadská značka nutričních doplňků pro psy, kočky a koně. Tyto veterinární přípravky procházejí přísným výrobním postupem a k výrobě jsou použivány surovniny nejvyšší kvality. U všech přípravků Alavis je garantována vysoká účinnost stejně tak jako nezávadnost a kvalita.

Veterináři doporučují podávat kloubní výživu:

- štěňatům a roustoucím jedincům velkých plemen preventivně (Alavis 3, Alavis 5, Alavis MSM a glukosamin sulfát)
- dospělým jedincům ve velké zátěži - sáňoví a závodní psi, služební psi atd. obzvláště pokud jde o plemena se sklonem ke kloubním problémům (Alavis 3, Alavis 5, Alavis kloubní výživa forte)
- psím seniorům s artrózou či jinými kloubními problémy, kterým dokáže prodloužit jejich aktivní život.  (Alavis 5, Alavis MSM Single, Alavis Celadrin)
- psům po úrazech a operacích (Alavis 5, Alavis MSM Single, Alavis Celadrin)

Alavis kloubní výživa

1. Alavis kloubní výživa forte

Intenzivní kloubní výživa. Pro správnou funkci kloubní chrupavky a zlepšení pohyblivost kloubů. Účinná látka: Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát ve vysoké koncentraci.

2. Alavis 5

Komplexní kloubní výživa pro psy s obsahem kyseliny hyaluronové. Obsahuje všechny důležité látky, které se běžně vyskytují v kloubech, pojivových tkáních a chrupavce a umožňuje tak komplexní péči o pohybový aparát. - Vhodné pro preventivní podávání.

3. Alavis 3

Komplexní kloubní výživa. Účinná kombinace chondroprotetivních látek (glukosamin sulfátu a chondroitin sulfátu) a látky MSM.

4. Alavis MSM glukosamin sulfát 

Osvědčená kombinace látky MSM a glukosamin sulfátu pro správnou funkci kloubů, svalů, vazů, šlach a kostí. - Vhodný zejména pro podávání mladým psům a psům malých plemen.

5. Alavis Single 

Přípravek proti zánětu a bolesti, na zpevnění vazů a šlach a na regeneraci a relaxaci svalů. Ultra čistá podoba látky MSM v koncentraci 99,97 %

6. Alavis Celadrin  

Proti zánětu a bolesti, patentově chráněná látka Celadrin, která zajišťuje účinnou lubrikaci kloubní chrupavky a tlumí bolestivost kloubů s rychlým nástupem účinku.

7. Alavis Komplex 

Výhodné balení přípravků ALAVIS™ Kloubní výživa a ALAVIS™ Single.

8. Alavis Plus 

Výhodné balení přípravků ALAVIS™ Kloubní výživa a ALAVIS™ Celadrin.

Kromě veterinárních přípravků na klouby, naleznete pod značkou Alavis rovněž přípravek na podporu imunity Alavis Enzymoterapie, na zuby - PlaqueOff, na snížení váhy - Alavis Weight loss, Alavis calming na zklidnění atd.



VÍCE INFORMACÍ K TOMUTO PRODUKTU ZÍSKÁTE V NAŠEM E-SHOPU ZDE 

Související články:


Kloubní výživa pro štěňata - 5 doporučených produktů pro péči o pohybový aparát štěňat velkých a obřích plemen
Artróza u psa - Hyalutidin DC, Aptus Apto-Flex
Bolesti kloubů u psa - Jak pomoci pejskovi s artrózou
Kloubní výživa - štěně, dospělý pes, senior
Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy 

Žádné komentáře:

Okomentovat