Hledání

2012-02-21

Průjem u psa - Pomohou probiotika Protexin Pro-Kolin


Pokud má pes průjem je velmi vhodné přidávat do vody nebo do jídla vhodný probiotický prášek, nebo aplikovat probiotickou pastu pro psy a kočky. Dieta je naprostou samozžejmostí.

Osvědčenou probiotickou pastou, která je psy i kočkami velmi dobře přijímána je Protexin Pro-Kolin. Velmi snadno ji pejskovi pomocí přiloženého aplikátoru podáte do tlamy. S přijímáním nebývá problém, protože je velmi chutná.

Probiotika pro psy a kočky

Probiotika jsou živé organismy, které jsou prospěšné pro trávení a pro zdraví trávícího systému a zároveň stimulují funkci imunitního systému. Dokáží příznivě působit na střevní mikroflóru a jejím prostřednictvím ovlivňují zdravotní stav zvířete včetně jeho imunity.


Protexin Pro-Kolin

Probiotický přípravek pro psy a kočky, obsahující prospěšnou střevní mikrobiální kulturu, prebiotikum, kaolin a pektin. Dodává se ve formě pasty, vyznačující se vysokou chutností a bezproblémovým příjmem.

Jak Protexin Pro-Kolin pomáhá?

- Zklidňuje střevní výstelku během průjmových poruch.
- Obsahuje Kaolin – absorbuje škodlivé látky
- Obsahuje Pektin – zklidňuje střeva
- Obsahuje prospěšné mikroorganismy, které rychle osidlují trávící trakt.
- Zlepšuje konzistenci výkalů.

Průjem u psa

Prospěšné mikroorganismy obsažené v přípravku Pro-Kolin se vyskytují přirozeně ve střevech všech zdravých zvířat. Tyto mikroorganismy kolonizují nedospělé střevo nebo znovu osidlují a upravují poměry ve střevě narušeném. Zároveň brání usídlení patogenních mikroorganismů. Tento produkt obsahuje navíc kaolin jako přírodní vyvazující substanci a pektin, který zklidňuje střevní výstelku během trávících poruch.

Dávkování:

Štěňata a kočky: 1-2ml každých 8 hodin

Dospělí psi: 2-5ml každých 8 hodin

Balení:

Protexin Pro-Kolin můžete koupit v 15ti nebo 30ti ml. balení. Přípravek je ihned k odeslání a můžete si ho objednat on-line či telefonicky zde: Protexin Pro-Kolin


Dalším velice účinným produktem je Humican

Humican 1000 mg je čistě přírodní vysoce účinný veterinární přípravek pro psy a kočky. Pomáhá při poruchách trávicího traktu, při rekonvalescenci zvířat po nemocech a po operacích. Podporuje imunitní systém a napomáhá detoxikaci organismu při otravách.

Účinnou látkou přípravku jsou huminové kyseliny, látky s velmi vysokou vazebnou kapacitou. Vážou na sebe mikrobiální a plísňové toxiny, virové částice, volné radikály a jiné pro organismus jedovaté sloučeniny (těžké kovy, amoniak, PCB, dioxiny, atd.), které následně vylučují trusem. Vykazují dobrou pufrační kapacitu, čímž stabilizují pH v trávícím traktu, mají pozitivní vliv na rozvoj žádoucí střevní mikroflóry a na tvorbu zdravého střevního epitelu. Na povrchu sliznice vytváří ochranný film a brání průniku infekce a toxinů do těla, mají protizánětlivé, antivirové, antibakteriální a antikancerogenní vlastnosti.

Do organismu s sebou přináší celou řadu minerálních látek (např. Ca, Zn, Mg, Cu, Se, Fe a ostatní v přírodě se vyskytující stopové prvky). Huminové kyseliny účinně napomáhají v profylaxi a terapii řady onemocnění jako jsou např. gastroenteritidy, průjmy či metabolické poruchy.

Související články:

Poruchy zažívání u psů - průjem, zvracení, zácpa, hubnutí, plynatost
Zvracení u psa - Jak poznat kdy je třeba vyhledat veterináře a kdy pomůže domácí léčba
Průjem u psa a kočky - Rady, tipy, informace
Pozor na průjem u štěňat
Průjem u koček - Nejčastější příčiny, rizika, léčba 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat