Hledání

2011-01-08

Účinná kloubní výživa pro starší psy - Hyalutidin DC


Všimla jsem si, že moho majitelů psů hledá na internetu levnou a dobrou kloubní výživu. Pokud vám mohu poradit, tak kupte Hyalutidin DC. Hyalutidin DC je to velice účinná kloubní výživa pro psy.

Hlavnímí účinnými látkami je kyselina hyaluronová ve vstřebatelné formě v komplexu s chondroitin sulfátem. Tyto dvě hlavní složky synoviální tekutiny působí synergisticky (součinně), tzn. že se navzájem podporují při ochraně a výživě chrupavčité tkáně. Komplex kyseliny hyaluronové a chondroitinu vykazuje mnohem účinnější vlastnosti než každá z těchto látek samostatně.



Za jak dlouho se může podávání kloubní výživy Hyalutidin DC projevit?

Samozřejmě se účinek neprojeví ihned, neboť zásoba kyseliny hyaluronové a chondroitinu musí být nejprve doplněna do chyybějících míst na optimální mez. Ale již po druhém týdnu denního podávání můžete pozorovat  začínající úlevu od bolesti – zvíře lépe vstává, má větší chuť do práce či pohybu vůbec, zlepšenou pohyblivost a větší ohebnost. Během následující doby se tato zlepšení stávají více a více zřejmými, s občasnými výkyvy v závislosti na počasí a namáhaní kloubů.

Obvykle na konci čtyřtýdenního podávání Hyalutidinu je většina artritických bolestí a potíží snížena na lehce snesitelnou úroveň nebo úplně zmizí. V některých případech se ale v závislosti na jedincem nahromaděných požadavcích a na namáhání kloubů podávání HCK musí prodloužit na šest až osm týdnů, dokud není u zvířete dosaženo dostatečné úlevy od bolesti a tím zlepšení pohyblivosti.


VÍCE INFORMACÍ K TOMUTO PRODUKTU ZÍSKÁTE V NAŠEM E-SHOPU ZDE 


Jak dlouho potrvá efekt podávání Hyalutidinu?

Jakmile je pohyblivost do velké míry zlepšena a úleva od bolesti je značná, efekt pro jednotlivce potrvá bez užívání  různou dobu, obvykle čtyři až šest měsíců, především v závislosti na namáhání kloubů.

Jakmile se potíže zvířete opět začnou projevovat, doporučujeme denně užívat doplněk Hyalutidin po dobu dalších čtyř týdnů.

Pravidelným užíváním kloubní výživy Hyalutidin v dobách potíží plus užívání s přestávkami, můžeme potlačit a zastavit bolestivost způsobenou artrózou a podstatně zvýšit pohyblivost, uvolnění a ohebnost pohybového aparátu všech plemen psů.

Hlavní výhody Hyalutidinu

- klinicky ověřený komplex účinných látek
- tonikum (tekutá forma) usnadňuje dávkování
- chutný
- lehce vstřebatelná forma (takřka s okamžitou absorpcí),
- velmi rychlá účinnost.
- doplňování pouze v jediné denní dávce
- výborná snášenlivost
- šetrnost k sliznicím trávicího ústrojí (podstatně méně zatěžuje organismus než prášek či tablety)

Hyalutidin DC je vhodný rovněž jako prevence pro štěňata velkých plemen v období překotného růstu, pro dospělé jedince v zátěži (sáňoví, služební psy atd) či pro psy po operaci nebo úrazu.



Související články:

Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo
Hyalutidin - Je opravdu lepší než ostatní kloubní výživa? 
Nejen lidé by měli pečovat o své klouby
Kloubní výživa pro štěňata -
Artróza u psa
Kyselina hyaluronová - funkce, tvorba, význam
Bolesti kloubů u psa - Jak pomoci pejskovi s artrózou
Alavis 5 - kloubní výživa pro psy
Kloubní výživa - štěně, dospělý pes, senior
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?

Žádné komentáře:

Okomentovat