Hledání

2011-01-27

ALAVIS™ Enzymoterapie - Pro posílení imunity, při zánětech, po úrazech a operacích, pro podporu při léčbě antibiotiky, při léčbě nádorů


ALAVIS™ Enzymoterapie je novinkou na trhu.

Enzymoterapie je léčebné užití enzymů. Systémová enzymoterapie je celkové podání enzymů injekčně či ve formě např. tablet, přičemž bylo prokázáno, že některé bílkoviny se mohou, alespoň zčásti, vstřebávat střevem s následným vstřebáním do krve.

ALAVIS Enzymoterapie obsahuje speciální směs rostlinných enzymů. Enzymy potlačují projevy zánětu (antiflogistický účinek), zmenšují otoky i otoky mízních cév, ovlivňují některé imunologické děje v organismu a působí podpůrně při léčbě nádorových onemocnění apod.

Kdy je dobré ALAVIS™ Enzymoterapie podávat?

- Pro podporu hojení tkání
- Po úrazech a operacích
- Pro posílení imunity
- Při zánětech
- Pro podporu při léčbě antibiotiky
- Při léčbě nádorů

Víte co to jsou enzymy?

Enzymy jsou složité látky bílkovinné povahy, které plní v těle důležitou funkci biokatalyzátorů – umožňují a regulují všechny procesy, bez kterých by biochemické reakce v organismu nemohly probíhat. Enzymoterapie je léčebné užití enzymů.

Rostlinné enzymy mají oproti živočišným enzymům výhodu v jejich vyšší aktivitě a dále jsou aktivní při širším rozmezí pH, čímž je možné, aby rostlinné enzymy na rozdíl od živočišných byly aktivní již v žaludku.

Pro více informací o dávkování, složení, ceně atd. klikněte zde:

ALAVIS™ Enzymoterapie

Žádné komentáře:

Okomentovat